trädgårdshälp.png

om oss

Vi är ett trädgårdsföretag för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag/kommun som tar hand om din balkong, uteplats, trädgård eller innergård på ett professionellt sätt. Känslan för växter sitter i våra fingertoppar.
Vi löser alla gröna problem i Stockholm och Malmö såsom t. ex. ogräsrensning, beskärning (eller klippning som en del kallar det för) av fruktträd, inköp av växter och träd samt även plantering av dessa (självklart kör vi ut allt), gräsklippning, krattning, bevattning, dränering, planering och trädgårdsdesign för att nämna några få av allt vi gör. Ring oss så kan vi berätta mera!

Blue Harvest AB består av personer med hög servicenivå och genuint intresse för trädgårdar och människor. Att ta hand om din gröna yta är viktigt och för att göra det på bästa sätt lyssnar vi av dina önskemål och mixar det med våra kunskaper om trädgårdar för att skapa ett grymt resultat. 

Oavsett vad du har för funderingar så hör av dig så kan vi berätta mera.

Viktigt för oss

Vi bryr sig om våra anställda, våra kunder och om klimatet.  Vi jobbar hårt för att minimera utsläpp genom att planera logistiken noga. Transporter är en viktig faktor och så långt som möjligt åker vi kommunalt. För att vi ska bli så hållbara som möjligt satsar vi på verktyg och maskiner av bra kvalitet för att på så sätt förlänga livslängden på allt det vi använder. Hurra!  Nyfiken på oss som jobbar här så skrolla ned.

Självklart är vi godkända för F-skatt, har kollektivavtal och alla försäkringar som behövs. Samtliga anställda talar full svenska och förekommer inte i brottsregistret. Vi är idag mer än 10 anställda (och många säsongsanställda utöver det) och växer(!) så det knakar därför söker vi fler medarbetare, är du intresserad och uppfyller våra krav - kontakta oss!

 

stockholm

trädgårdsmästare östermalm.jpg

magnus - trädgårdsnörd

Magnus har brunnit för växter, odling och trädgårdar i sin helhet ända sedan barnsben. Utbildad Trädgårdsingenjör från Sveriges Lantbruksuniversitet(SLU) som efter tre års studier erhöll kandidatexamen i trädgårdsvetenskap. Under studierna drev Magnus ett eget företag för att få chansen att jobba med trädgårdar redan då. Sedan examen har Magnus jobbat några år i en slottspark på Österlen och därefter ytterligare några år med att starta igång en trädgårdsservice för ett annat företag. Efter den tiden var det dags att starta ett eget företag - Blue Harvest AB - tillsammans med kollegan Hampus Hedelius.

trädgårdsmästare danderyd.jpg

Hampus - duracellkanin

Mångårig trädgårdsnörd som under sin lediga tid ofta hittas vid sitt 1800-tals torp utanför Varnhem. Där planteras, grävs, rensas och saftas det nästintill orimligt mycket. När Hampus inte hittas i rabatten kan man hitta honom på sin reklambyrå i centrala Stockholm. Där tar han fram koncept, kampanjer och loggor till företag och organisationer. Han har arbetat med såsom Skansen, Lars Wallin, Activision Blizzard, Kanal 5, Gröna Lund, Ericsson, Make Up Store och många andra roliga kunder. Hampus har bland annat guldmedalj i EM i reklam bakom sig och är dessutom linjeansvarig på Forsbergs Reklamskola. Tillsammans med Magnus utgör de basen för Blue Harvest.

trädgårdsmästare stockholm.jpg

timmo - fashionista

Bor i lägenhet men fyller varje kvadratcentimeter med växter - golv till tak! När han inte jobbar med att vattna och styla med växter i hemmet så tillbringar han sin mesta lediga tid på sitt torp där Timmo gärna klipper gräsmattan, röjer sly och ser till att hålla tomten i toppskick!

En självklar sidekick vid alla våra stora jobb och en mästare på att gräva, klippa gräs och ta i där det behövs. Timmo ser dessutom alltid till att göra sitt jobb med 100% kvalitet och med ett leende på läpparna. Hurra!

PIERRE.jpg

Pierre - chilinörden

Killen som med enkelhet trimmar till spikraka häckar, älskar att klättra i(och beskära) träd och som drömmer om en egen gård där han kan odla massor av grönsaker. Förutom detta fylls Pierres lägenhet varje vår av osannolika mängder chiliplantor som han driver upp och ger bort till sina vänner. Utbildad på Skillebyholm och bland annat jobbat på Nyckelvikens Trädgård tidigare. Ni hör ju - en stjärna!

VIT.jpg

Michelle - hundälskaren

Med ett år kvar av sin landskapsarkitekturutbildning är denna glada tös riktigt grym på växtkännedom, trädgårdsdesign, anläggning och skötsel. Michelle gör sin andra säsong hos oss och kommer framförallt sprida sin kunskap norr om city. Hurra!

PEKKA.jpg

Pekka - planteringsmästaren

Mannen som älskar växter och är grym på att vara med och plantera. Allt från små villarabatter till stora kommunala planteringar utför Pekka med glädje! Utbildad på Hvilan AB och är riktigt bra med röjsåg och andra maskiner. Pekka innehar TCYK yrkesbevis dessutom - ooooh. En riktig tillgång i vårt gäng!

blomma.jpg

Julia - champion

Julia har 5 fullspäckade år av trädgårdsstudier bakom sig innan hon började på Blue Harvest. Som landskapsarkitekt med egen trädgård har hon en stor, och självklar, roll hos våra kunder där hon varje dag kommer med förslag på växter och hur våra kunder kan utveckla sina trädgårdar. Otrolig kunskap om vilka växter som passar på vilken plats så vi är själaglada att Julia är en del av vårt team.

IDA.jpg

Ida - latinproffs

Många går många decennier innan de kommer på att det är växter som är meningen med livet(ja, den del av det i alla fall) men inte Ida. Ida är född 1990 men sitter redan på så mycket kunskap att resten av kollegorna blir mäkta imponerade. Hon har dessutom hunnit att studera på Skillebyholm, det ni! Strålande träffsäkerhet gällande växtkännedom, envis och en perfektionist ut i fingerspetsarna. Utöver det så glad och positiv - även på måndag morgnar. Otroligt tycker vi!

KRISTINA.jpg

Kristina - trädgårdsveteranen

Med mycket trädgårdsrelaterade studier och ett långt yrkesliv inom trädgård bakom sig så är Kristina en självklar del av vårt gäng. Hon servar våra kunder söder om city med förstklassig service och vet exakt när var växt behöver lite extra kärlek eller skötsel. Kristina är grym på att berätta vad det är din trädgård behöver och blir ännu finare av. Hon är dessutom certifierad av Riskförbundet Svensk Trädgård för beskärning. Grattis till oss!

trägårdsmästare haninge

Leif - hardcoreman

Mannen som ordnar allt! Med ett helt yrkesliv bakom sig känns det som att det är få saker Leif inte har gjort. Förutom att ha jobbat i 25 år inom anläggningsbranschen förstås. Utöver det har han jobbat i flera år med trädgårdsskötsel och är en riktig fena på att använda och underhålla alla typer av maskiner. Ska ett träd sågas ner är det Leif som säkert, snabbt och med ett leende ordnar det.

Andre.jpg

André - kingen av odling

Händigaste killen i Stockholm som kan GREJER om skötsel, odling och anläggning. André har pluggat trädgård och hantverk på yrkesskola och är redo att assistera dig och dina gröna ytor när än du behöver det. Hur bra som helst!

trädgårdsmästare.jpg

birgitta - glädjespridaren 2.0

Vi säger det direkt: ni känner ingen så positiv och engagerad person som Birgitta. Vår områdeschef arbetsleder anställda ute under våra projekt, planterar och trimmar häckar med glädje och har en uppsjö av fantastiska växter lagrade i sitt huvud som bubblar fram i möten med kunder och kollegor. Birgitta ser även till att hålla koll på personalen på kontoret så att våra kunder får sjukt bra service. Hurra!!

NINA.jpg

Nina - landskapsarkitekten

Diplomerad Trädgårdsarkitekt från Trädgårdsakademien som brinner för att skapa hållbara trädgårdar. Nina imponerar (oss och kunder) med estetiska designlösningar för trädgården och som samtidigt bidrar till en mer hållbar miljö. Med Nina i din trädgård får du inte bara en vacker trädgård utan även massa kunskap och möjligheter om hur man kan bidra till en hållbar utveckling.

VIT.jpg
VIT.jpg

bangkok

trädgårdsmästare lund.jpg
POON.jpg

Poonakeat, the fixer

Poon är vår representant i Bangkok och är utbildad landskapsarkitekt på universitetet och har jobbat med de mest framstående trädgårdarna i Bangkok, allt ifrån privata villor till hotelträdgårdar och helt nya stadsdelar. En riktigt trädgårdsentusiast som delar vårt intresse i asiatiska blommor, träd och utformning. Han löser alla våra beställningar av krukor, lusthus och vad än våra kunder än vill ha. Vill du ha ett asiatiskt paradis eller bara unika kryddor, då löser han det!

VIT.jpg