stories.png

Stories

Jeanette
Vill bara säga att Julia är fenomenalt bra. Mycket tacksam att hon hjälper oss så att trädgården nu kan nå sin potential.

Carl
Det blev jättefint - sån skillnad. Julia gör jättefint verkligen.

Johanna
Såg väldigt fint ut i trädgården igår när jag kom hem!

Amelie
Jag blir alldeles knäsvag av lycka! Så fint det blev. 😄🙏stort tack för hjälpen.

Jens
Har aldrig förut använt mig av en personlig trädgårdsmästare för min trädgård i Stockholm, men jag är så imponerad. Använder dom regelbundet nu!

Anna
Tusen tack för bra utfört jobb. Jag är jättenöjd! 

Per-Erik / BRF Torkan 10
Vi har under våren och sommaren 2017 anlitat Blue Harvest för planterings- och anläggningsarbete på vår gård med adressen Johannesgatan 4. Blue Harvest har på ett kreativt och professionellt sätt föreslagit lösningar och genomfört ett omfattande markarbete på ett komplicerat fukt och grundsättningsproblem och på så vis lyckas åtgärda ett problem som bekymrat oss under en längre tid. Dessutom har firman hållit såväl tidplan som budget. Blue Harvest har kunnande och resurser varför vi på det varmaste kan rekommendera firman. Om intresse finns så visar vi gärna upp vår nu fina gård.

Johanna
Vill först skriva att vi är jättenöjda med det jobb Kristina gör i trädgården! 

Ida 
Varit fantastiskt ha er på plats!! Hälsa alla och tacka så mycket!! 

Mikael 
Krukorna o planteringen blev så bra!!!

Lena 
Vill bara tacka så jättemycket för ett superjobb som är gjort idag. 

Anette
Blue Harvest ABs ledning är alltid lätt tillgängliga via telefon, sms eller e-mail för alla typer av frågor. Lyssnar noga på mig som kund för att förstå vad just jag vill ha gjort, men kommer också med egna förslag om jag så önskar. Flexibla. Kompetenta och proffsiga trädgårdsmästare. Det känns tryggt att de tar hand om min trädgård när jag behöver hjälp. Plockar dessutom alltid i ordning efter sig på ett snyggt sätt.

Stories

Ida
Julia har varit underbar!!! Tack för att du är så bra på att finna guldkorn till oss.

Sofia
Tusen tack Magnus! Det blev så otroligt fint! Varmt tack för all din hjälp!

Ali
Trodde inte jag hade råd med trädgårdshjälp i Stockholm men fel hade jag och jag är så nöjd!

Birgitta
Allt är verkligen till belåtenhet! Blev jättefint med nedklippta schersminer och grenar av den stora syrenen.Till våren får ni ge er i kast med apeln, som står strax intill grinden.

Johan och Marie
Vi har alltid skött allt självt och vi tyckte det var bra. Nu förstår vi att det kostat mer att köpa nytt varje år. Bättre att satsa på Blue Harvest och deras trädgårdsmästare och det, det blev billigare i löngden-

Peter
Jag är ingen van köpare av trädgårdsmästaretjänster men kommer att fortsätta att anlita Blue Harvest. De lyssnar, löser alla mina problem och dessutom är lätta att få kontakt med. Tack för allt fint jobb :D

Anna
Vi är jättenöjda med arbetet. Stort tack!

Hampus
De beskar alla mina fruktträd och tog med sig allt skräp när jag var på jobbet. Kom hem och allt var löst. Så enkelt och bekvämt! 

Björn
Vill också passa på och framföra hur otroligt nöjd och glad min mamma är för Jennys arbete och person. Hon är så glad varje gång som Jenny varit där. Så det får du gärna framföra.

Johanna
Oh vad fint! Vilken skillnad.

Marianne och Åke
Tack, tack och tack för allt ni gjort. En trädgårdsmästare i vår trädgård i Stockholm gjorde susen!

Ulf
Stort tack Birgitta! Det blev jättefint. Hörs och ses i vår igen.